Wednesday, August 12, 2015

•*¨*•.¸¸❥ 49 Idea Ruang Tamu (Living Room) Kiut-Miut aka Kecil •*¨*•.¸¸❥

Idea ni sy amik dari www.pelanbanglo.com ...x dpt dipastikan ada 49 (knp x 50 ye?? konpius mokcik !! ) ke tak hehehe ...jus nak kipidap with a same title hehehe ...just enjoy ..mana tahu uols dpt some idea kan ..kan .. ...Oh ya, Click on every pic for LARGER view okies ??

Ruang tamu anda SEMPIT & KECIL? Jangan risau, MyPelanBanglo & www.pelanbanglo.com kongsikan idea & images daripada internet hasil shopping kami untuk dikongsi bersama anda.

Pemilihan perabut amat penting terutama jika ruang tamu rumah anda kecil & sempit. Jgn beli perabut yg besar jika ruang tamu kecil, Jika nak beli yg besar ...belilah satu shj seperti contoh yg kami berikan ini. Semoga membantu anda.

JOM KONGSIKAN dgn sahabat anda. Pilih yg mana ruang tamu idaman anda? Jom PILIH.....

Anda yg nak bina rumah di KG untuk ibubapa sedang cari pelan rumah boleh KLIK www.pelanbanglo.com sekarang.

admin MyPelanBanglo














































Living Room saya ni kecil aje ...tp kerana ada 'mirror2 on the wall' dan pemilihan sofa yang JITU lagi TEPAT  heheh so nampak besar ...insyaAllah ...kita usaha je >_< (susah da nk cr SOFA mcm ni ..huhu :-)


~* End Of Idea Living Room Kecil *~

Post a Comment