Wednesday, December 04, 2013

╰⊰✿´•*¨*•.¸¸❥¸ Just For Fun Cuppies for ESDS ╰⊰✿´•*¨*•.¸¸❥¸

Ku gagahi jua membuat cuppies ni malam tadi, even in the midst of working days, sekali tengok clock dah 11.45PM huhuhu ..... sbb dah lama bebenor x make cuppies for 'my theraphy' session ..heheh ..sbb ke'bz'an terlampau ngan  kerja and out station je sokmo .....mcm penat je, mcm bz je !!

Sebahagian dari off-mate, x larat nak buat nama everybody unless weekend byk masa then boleh la ngadap cuppies design for the whole day .... jadi la untuk my blog photo session ...sebab rindu sangat nak buat N3 pasal cooking ...

cara2 buat Rosette - http://www.youtube.com/watch?v=8cvyBz2a4DY
buat sponge cake - Joy of Baking
buat huruf - Brand Windsor Clikstix

semoga video dia atas membantu ....


 BFF forever merangkap SOUL-MATE 4eva dunia akhirat (selain suami masing2 la heheh) InsyaAllah ... :D


ESDS is the name of out dept - Enterprise System Development & Support...."ESDS always in the heart" agaknya tahun depan nama baru kot ..









Post a Comment