Sunday, November 17, 2013

╰⊰✿´•*¨*•.¸¸❥¸ Bye-Bye Tadika, Hi-Hi Skool for Hero Mama Cayang !!! ╰⊰✿´•*¨*•.¸¸❥¸

Venue Convo kali ni  at perpustam Bukit Baru tp gugel xde plaks the image ...ambil Masjid Tanah punya ...heeee, lebih kurang je cuma Melaka Baru punya a bit bigger ...




Pentas yang dihias indah ...



Macam comel je ...macam kenal je :D

Ir Othman Omar, Pengarah SuruhanJaya Tenaga Melaka ...



Menang cabutan bertuah ...alhamdulillah ...Thank you Allah ...



Nyanyian beramai - ramai bg pembuka persembahan ..



Tarian Portugis ..


Bunyi Gitar ..

Aci2 buka pintu ..

Hazyq masuk acara shuffle ...video seperti di bawah ...budak pemalu ni susah sungguh nak bg masuk apa2 ...mintak2 bila dia skool nanti dia matang la and be an active student ...


Convo kali ke-3 buat hazyq hehehe ...insyaAllah lepas ni Convo betul2 plaks ...hopefully umur panjang dapat tengok my hero ni genggam segulung ijazah in future ...insyaAllah ...I doakan yang terbaik sentiasa menjadi milik pelantun Muhammad Raqhly Hazyq bin Mohd. Ramli ni ....Amin amin Ya Rabbal A'lamin ...Perkenankanlah Ya Allah ...









Sukanya dia ...macam comel je, macam cantik je ....heheh... luv you 4eva sayang !!!



Kenangan terakhir sebagai student tadika diabadikan ...lepas ni da skool hero mama ni .....Hectic life pun begins for me and him ..huhuhu ...kene jadi driver ler gamaknya haku !!



Habis je convo terus gi Mc D ...perut lapo banget ...adessss ..




Post a Comment