Tuesday, October 09, 2012

¸.•´ ✿ º ☆.¸¸.•´¯`✿ 'Wall Units' Ideas for TV Corner Anda .•´ ✿ º ☆.¸¸.•´¯`✿




Salam kepada pembaca..
Ruang tengok TV biasa simple. Tapi jika anda sukakan rekabentuk moden yang gempak dan mempunyai budget untuk hiasan dalaman di ruang keluarga atau di ruang tamu, anda boleh cuba idea-idea menarik khas untuk tempat letak TV.

Rekabentuk-rekabentuk yang saya kongsi ni dipanggilwall units dimana rekabentuk adalah khas untuk dinding dan tempat letak TV anda. Kalau katil kita adaheadboards, TV pulak kita ada wall units‘. Ini adalah contoh2 rekabentuk moden atau contemporary moden (campur elemen traditional). Rekabentuk ini semua adalah 100% moden dan yang pasti setiap unit adalah multi-function di mana rekabentuk bukan sekadar letak TV, tapi boleh sebagai rak buku, ruang menyimpan dan sebagainya.























Sekian sahaja post kali ini mengenai ‘wall units‘. Semoga makin banyak idea untuk hiasan dalaman yang anda dapat.

Note : May be boleh ceriakan sedikit 'wall units' ni dengan bermain color, baru terperasan that all the pics above kaler blakie blakie je ..ahaks !




Post a Comment
Salam and Hi ya'll ..

Blogging is my Passion .... I ain't NO EINSTEIN but I do love to explore and share what I've learned so that others can benefit from my blog ;p

This Recipes blog is just for FUN and intended for my PERSONAL pleasure collections and REFERENCES only, NOT FOR SALE purpose but occasionally I'll bake for FUN just for the sake of curiosity N' to challenge myself instead !! .. will occasionally bake for friends, siblings, and relatives on their life occassion/event .... This recipes just wanna make it documented properly as a guidelines for me plus sharing with all u guys outta, passing the passion indeed!!, ..... Called sort of 'Online Recipes ScrapBook' ler ni .. Perhaps u may get some idea and may b info, somehow ! .... Coz i LUVV to cook the simple2 one, try new recipes for my son, si bobot Hazyq plus i'm a 'dessert'holics and 'chocolate'holics though! .. Any inquiries/ comments please contact me using this info ya ..

Copy la dan digalakkan meng'copy' blog aku untuk kesejahteraan sejagat ..aku no hal pun ...duniawi je ni hahaha (tagline ni kita org sellau seloroh kat office sbb byk keje n jadik fenin2 lalat ..haha ..so we all selalu la ckp this word (duniawi je nih n terus gi solat..duha ke or such sbb keje memang takkan habis pung !) ..huh baguih sungguh off-mate aku ni .....If it is GOOD for uols, just take and benefit it ...if not then else jadikan pengajaran dan sempadan ..Take it or Leave it >_<

Last but not least, always remember that you can always cook yummy your own way, just be 'kretip' and customise here and there ...that's it !

Thanks for stopping by and have a nice day to ya'll ..

"
There is no sincerer love than the love of food - George Bernard "

" The first law of dietetics seems to be: if it tastes GOOD, it's BAD for you heheh ".


/* - XOXO (Hug N' Kissess).. Just call me - Miss Rose

Call/SMS : 0136110112 or 017-3736725
Email Address : redroses2u.net@gmail.com
e-Store : http://Redroses2u.Net
e-Wholesale : http://Redroses2uWholesale.blogspot.com
e-Boutique :
http://Redroses2uBoutique.blogspot.com
e-Recipes : http://Redroses2uCookware.blogspot.com
*/